Waarom werken bij Starbucks?

Ben jij een enorme koffieliefhebbers en heb je altijd al stiekem gedroomd van een baan als barista? Dan is er goed nieuw voor jou, want je kunt werken bij Starbucks. Bij dit bedrijf wordt al jarenlang met liefde koffie gebrouwen. Het is een van de bekendste koffiebedrijven ter wereld en dat is niet zomaar. Ze staan namelijk bekend om hun unieke koffie maar ook de manier van werken is bijzonder. Als je hier komt te werken ben je namelijk niet zomaar een medewerker, maar je wordt echt deel van een bepaald team dat elkaar steunt om doelen en successen te behalen. Er is echt aandacht voor het team zodat er wordt gezorgd voor een goede en fijne werksfeer. Dit is het recept tot succes, naast alle heerlijke koffierecepten. Benieuwd geworden naar meer? Lees dan snel verder waarom jij zou moeten werken bij Starbucks.

Een echte ervaring

Wil jij deel uitmaken van een familie die een passie met elkaar deelt, namelijk koffie? Neem dan een kijkje op www.werkenbijeg.com om verschillende vacatures voor Starbucks te bekijken. Bij Starbucks werken is een echte ervaring. Nieuwe medewerkers worden goed ingewerkt zodat zij zich zelfverzekerd genoeg voelen om zelfstandig aan de slag te gaan. Starbucks is een plek waar klanten komen om even te ontsnappen en te genieten van een lekker kopje koffie. Hierin zal jij een belangrijke rol spelen, omdat jij het gezicht zal zijn van de koffiebar. Het werken bij Starbucks is veelzijdig werk en je zult er snel genoeg je eigen draai in vinden!

Waarom werken als barista het waard is

Als jij te werk komt bij Starbucks, dan kan jij jezelf officieel barista noemen. Dit is een titel die vele functies en verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Je bent namelijk een ware koffiekunstenaar. Met jouw creativiteit en discipline zal jij de heerlijkste koffietjes bereiden en een lach op het gezicht van de klant toveren. Je durft uit je comfort zone te denken en zo ook tot nieuwe, lekkere recepten te komen. Als barista leer je de meeste werkzaamheden op de werkvloer zelf. Je leert bijvoorbeeld hoe de machines te werk gaan en hoe je koffie art maakt. Je werkt hygiënisch en kan ook goed onder druk presteren. Daarnaast heb je een vlotte babbel, want klanten vinden het altijd leuk even gezellig een praatje te maken!

Solliciteer nu

Werken bij Starbucks brengt dus vele voordelen met zich mee. Ben je benieuwd geworden naar dit vak? Solliciteer dan nu op de vacature, zodat jij ook jouw potenties als ware barista kan ontwikkelen en ontdekken!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*