Je eigen koffie meenemen in een thermoskan

Of je nou een dagje weg gaat, gezellig gaat picknicken in het park, een lange reis voor de boeg hebt of op een rommelmarkt gaat staan, niets is lekkerder dan je eigen koffie. Neem je koffie daarom gemakkelijk mee in een thermoskan. In zo’n kan blijft je drankje urenlang warm en kun je dus een langere periode genieten van je eigen koffie.

Een thermoskan is niet alleen handig wanneer je de deur uit gaat. Ook bij jou thuis is zo’n kan ideaal. Je kunt de kan vullen met je favoriete drankje en op je salontafel zetten. Zo kun je gemakkelijk je mok iedere keer bijvullen en hoef je niet voor iedere refill terug naar de keuken om nieuwe koffie of thee te zetten. Zo’n kan is ook ideaal met verjaardagen en feestjes. Je zet een of meerdere kannen op tafel en kunt zo gemakkelijk de mokken tussendoor bijvullen. Met zulke feestjes zijn meerdere thermoskannen op tafel het fijnst, één voor de koffie, één voor de thee bijvoorbeeld.

De isoleerkannen zien er tegenwoordig onwijs leuk uit! Je hoeft de kan dus niet te verstoppen want ze mogen absoluut gezien worden! De hippe uitstraling maakt je kan niet alleen handig om een drankje in warm te houden, het is direct een leuke keuken- of woonaccessoire! Een merk met dit soort mooie thermoskannen is Frusqo. Dit merk heeft isoleerkannen met een prachtige vorm, leuke details en ze zijn verkrijgbaar in veel hippe kleuren. Denk daarbij aan kleuren zoals mintgroen, lichtblauw, nude, roze en antraciet. Een aantal kannen hebben een leuke detail op de bovenkant, namelijk een goudkleurig vogeltje of pauwtje. Verder zijn mooi en netjes afgewerkt wat ze een echte eye-catcher maakt in jouw woning! Zo’n hippe kan is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven aan iemand! Ken jij een echte thee- of koffie liefhebber? Dan weet jij wel wat je cadeau geeft de volgende keer!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*