Kartonnen koffiebekers bedrukken, hoe gaat dat in zijn werk?

Koffiebekers zijn tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. Wel zo prettig want natuurlijk want iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Het bedrukken van koffiebekers is razend populair. De bekers sluiten zo makkelijk aan bij uw huisstijl, zijn in te zetten als reclamedrager of voor het overbrengen van een boodschap.
Met goede voorraadbeheer software zit u nooit zonder!

Kartonnen bekers lenen zich uitermate voor full-colour bedrukking. Een groot voordeel is dat het gehele oppervlak te bedrukken is. Dit komt omdat het karton eerst bedrukt wordt en daarna pas tot beker gevouwen.

Het proces van uitzoeken, bestellen en bedrukken

Hoe vindt u nu de geschikte beker en hoe gaat het proces in zijn werk? Op internet vindt u diverse aanbieders van kartonnen koffiebekers. Typ bijvoorbeeld maar eens “bekers bedrukken” in op Google en er rolt een groot aantal aanbieders op uw scherm.

Tip: kijk naar de prijzen, hier zit een aanzienlijk verschil in. Dit terwijl de kwaliteit hetzelfde is.

Wil je specifiek koffiebekers bedrukken? Neem dan eens een kijkje bij Allgifts.

De bekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van het doel waarvoor u ze gebruikt kiest u de beste maat. Wist u dat kartonnen koffiebekers ook in een dubbelwandige variant bestaan? Hierin blijft een warme drank langer warm en een koele drank langer koel. Bovendien wordt de beker aan de buitenkant niet te heet, en is daardoor goed vast te houden.

Heeft u de bekers van uw wens gevonden? Dan doorloopt u de volgende stappen:

  1. Vraag een offerte aan
  2. Na goedkeuring van de offerte gaat u over tot bestellen
  3. Lever uw logo/gewenste opdruk digitaal aan. Let hierbij op de aanleverspecificaties, hierin staat onder andere in welk bestandsformaat u dit dient aan te leveren.
  4. U ontvangt een digitale proefdruk
  5. Na goedkeuring van de proefdruk gaat het productieproces van start

Hierna is het nog even wachten op de bezorging en u kunt gaan genieten van heerlijke koffie, thee of andere warme dranken in uw eigen koffiebekers!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*