Waarom mokken bedrukken eenvoudig en goedkoop is

Waarom mokken bedrukken eenvoudig en goedkoop is

Door het bedrukken van mokken maak je van een simpele mok iets bijzonders. Een bedrukte mok is buitengewoon geschikt als promotiemateriaal, eenvoudigweg door je logo of slogan erop te printen. Je kunt een mok ook laten bedrukken omdat je een mooi ontwerp hebt, voor jezelf of als persoonlijk geschenk. Mokken met opdruk stellen iedereen in staat zijn smaak en creativiteit te tonen. Voor bedrijven zijn mokken één van de best mogelijke promotiematerialen omdat zij een geschenk zijn dat een bedrijfslogo kan dragen. Een mok kun je bij voor bijna elke gelegenheid cadeau doen.

Voor ieder wat wils

Voor opdrukken op mokken worden normale mokken gebruikt, van goede kwaliteit, die vaatwasser- en magnetronbestendig zijn. Ook bestaan er bedrukte magic mugs waarvan de opdruk alleen te zien is als er hete vloeistof in zit. Bedrukte mokken kunnen gepersonaliseerd worden met speciale boodschappen of symbolen. Mokken bedrukken maakt ze uniek. Mokken met opdrukken zijn erg verschillend en dat kan ze erg geliefd maken bij de eigenaar. Iedereen vindt het leuk om iets ongewoons te hebben. Een bedrukte mok is daar een uiting van. De techniek van bedrukking maakt het ook mogelijk motieven uit bijvoorbeeld films, tv series en computerspellen op mokken te drukken. Ook het bedrukken met een eigen foto behoort tot de mogelijkheden. Of je nu meer van een bak koffie in de ochtend, thee in de middag of romige chocolademelk voor het slapen gaan houdt, een speciale passende mok maakt het drinken ervan net een beetje lekkerder.

Mokken bedrukken maakt ze uniek

Gepersonaliseerde mokken zijn unieke geschenken en zijn ook erg geschikt als promotie materiaal bij verschillende gelegenheden. Ze zijn ook geschikt als herinnering aan speciale gelegenheden, zoals bruiloften of vrijgezellenfeesten. Het zijn goede cadeaus voor werknemers en klanten. Je kunt je vrienden en geliefden verrassen met een bedrukte mok als cadeau voor de kerst, voor een verjaardag of gewoon zomaar. Om het bedrukken van mokken uit te voeren werden afbeeldingen of teksten vroeger in het ceramiek of porselein aangebracht via een proces dat door middel van  hitte inkten van hoge kwaliteit in het materiaal aanbracht. Dit is de klassieke manier om mokken te van afbeeldingen te voorzien, maar het is een tijdrovend en bewerkelijk proces. Tegenwoordig wordt vooral digitale druktechniek toegepast met behulp van speciale digitale drukmachines. Fotoprinttechnieken van hoog niveau garanderen uitstekende kwaliteit. Zo wordt het eenvoudig om via het bedrukken van mokken een unieke touch toe te voegen. Kijk ook voor het bedrukken van andere gadgets eens op Relatiegeschenken.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*