Een koffieshop bij jou in de buurt

Het is altijd fijn om een leuke koffieshop of brasserie in de buurt te hebben. Soms wil je ergens naartoe waar je rustig een kopje koffie kunt drinken en de krant kan lezen. Het is ook fijn wanneer je ergens met vrienden naartoe kan om wat bij te praten en een lekker koppie koffie te kopen. Een koffieshop is de beste plek hiervoor. Het leuke ervan, is dat ze de hele dag door een gevarieerde menu hebben en je op elk moment van de dag een lekker gerecht voorgeschoteld kan krijgen. Ja, een koffieshop heeft vele voordelen.

Als je in Uden of in de omgeving ervan woont, dan moet De Eetkamer zeker niet van je radar wegblijven. Het komt met alles dat je van een leuke brasserie verwacht: een overheerlijke menu, aangename sfeer en open op alle dagen van de week. Ben je al bekend ermee? Dan zou je best wel nog een bezoekje eraan kunnen brengen, omdat ze een vernieuwde menu hebben. Op de website kun je al een kijkje nemen om te zien wat ze allemaal te bieden hebben.

Er is aan een ieder gedacht. De Eetkamer is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. In de brasserie zelf is er genoeg plaats om een rolstoel door te laten gaan en de toilettenruimte is ook toegankelijk. De Eetkamer heeft verder een prettige setting en je zult je binnen de kortste keren je helemaal thuis voelen.

Winkelen terwijl je eet.

Heb je al wat bestelt, maar gaat het nog even duren voordat je je eten opgediend krijgt? Neem dan een kijkje in hun winkel. Er zijn tal van leuke items die als een leuke aandenken, decoratie of cadeau kan dienen. Alles wat je ziet is uniek. Je zult daar ook tekstborden vinden die op maat zijn gemaakt door De Printkaamer. Dat niet alleen. Ze hebben ook grotere items zoals eettafels. De winkel loopt dwars door de brasserie, dus je zult het zeker niet voorbij lopen.

Verder hebben ze ook speciale arrangementen voor specifieke dagen. Bezoek de website om meer hierover te weten te komen en om eventueel een reservering te maken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*